Jag vill köpa fler produkter

Om du har läst och inte hittat en lösning i vår kunskapsbas, vänligen skicka in en biljett.

Vi har fantastiska nyheter till dig - vår Lingoget-serie kommer nu med en rad tillbehör som är särskilt utformade för att göra ditt liv enklare!

Muama Mini Power Bank

Muama Mini Power Bank är kompakt och kan användas med alla dina enheter. Den har en kapacitet på 2000 mAh och är 71*45*15mm/65g i storlek och vikt. Den kan laddas över 100 gånger och har en Lightning/Type C-utgång på 5V-1A. Dessutom ingår en ficklampa, vilket gör den användbar på resor.

Universell reseadapter

Den här reseadaptern fungerar med alla USB-enheter och kan användas i över 150 länder. Den har fyra olika uttag och är tillverkad av högkvalitativa material. Den har också två USB-portar så att du kan ladda två enheter samtidigt. Den är liten och lätt att ta med i fickan eller handväskan, med måtten 55 x 53 x 63 mm.

Oavsett om du oroar dig för vardagligt slitage eller bara vill ge din investering en liten boost, har vårt omfattande utbud av tillbehör det du behöver. Säg hejdå till ständiga produktbyten och hej till en längre livslängd för dina favoritprodukter. Vi hjälper dig!