Ik wil meer producten kopen

Als u hebt gelezen en geen oplossing heeft gevonden in onze kennisbank, dient u een ticket in.

We hebben geweldig nieuws voor je: onze Lingoget lijn heeft nu een reeks accessoires die speciaal ontworpen zijn om je het leven gemakkelijker te maken!

Muama Mini Power Bank

De Muama Mini Power Bank is compact en kan gebruikt worden met al je apparaten. Hij heeft een capaciteit van 2000 mAh en is 71*45*15mm/65g groot en zwaar. Hij kan meer dan 100 keer worden opgeladen en heeft een Lightning/Type C-uitgang van 5V-1A. Er zit ook een zaklamp bij, dus handig voor op reis.

Universele reisadapter

Deze reisadapter werkt met elk USB-apparaat en kan in meer dan 150 landen worden gebruikt. Hij heeft vier verschillende stekkers en is gemaakt van hoogwaardige materialen. Hij heeft ook twee USB-poorten, zodat je twee apparaten tegelijk kunt opladen. Met zijn afmetingen van 55 x 53 x 63 mm is hij klein en gemakkelijk mee te nemen in zakken of portemonnees.

Of je je nu zorgen maakt over de dagelijkse slijtage of gewoon je investering een boost wilt geven, met ons uitgebreide assortiment accessoires zit je goed. Zeg vaarwel tegen constante productvervangingen en hallo tegen een langere levensduur voor je favoriete items. Wij zorgen voor je!