Jeg ønsker å kjøpe flere produkter

Hvis du har lest og ikke funnet en løsning i kunnskapsbasen vår, vennligst send inn en billett.

Vi har noen fantastiske nyheter til deg – Lingoget-serien vår kommer nå med en rekke tilbehør som er spesielt designet for å gjøre livet ditt enklere!

Muama Mini Power Bank

Muama Mini Power Bank er kompakt og kan brukes sammen med alle enhetene dine. Den har en kapasitet på 2000 mAh og er 71*45*15 mm/65 g i størrelse og vekt. Den kan lades over 100 ganger og har en Lightning/Type C-utgang på 5V-1A. I tillegg har den også en lommelykt, noe som gjør den nyttig på reiser.

Universell reiseadapter

Denne reiseadapteren fungerer med alle USB-enheter og kan brukes i over 150 land. Den har fire forskjellige plugger og er laget av materialer av høy kvalitet. Den har også to USB-porter, slik at du kan lade to enheter samtidig. Med sine 55 x 53 x 63 mm er den liten og enkel å ha med seg i lommen eller vesken.

Enten du er bekymret for hverdagsslitasje eller bare ønsker å gi investeringen et lite løft, har vårt omfattende utvalg av tilbehør alt du trenger. Si farvel til produkter du må bytte hele tiden og hei til lengre levetid for favorittproduktene dine. Vi støtter deg!