Kan jeg ændre min adresse?

Hvis du har læst og ikke har fundet en løsning i vores vidensdatabase, bedes du indsende en billet.

Vi ved, hvor vigtigt det er, at din pakke bliver leveret til den rigtige adresse. Derfor tilbyder vi en enkel løsning til at opdatere dine leveringsoplysninger, før din ordre sendes fra vores lager. Hvis du vil ændre din adresse, skal du blot kontakte vores venlige kundeserviceteam ved at klikke på "Send en besked" ovenfor. Husk blot at skrive "Adresseændring" som emne for din besked, så vi hurtigt kan hjælpe dig med at justere dine leveringsoplysninger.

Når din ordre er afsendt, er det muligvis ikke muligt at foretage ændringer i din leveringsadresse på grund af logistiske begrænsninger. Vi opfordrer altid vores kunder til at dobbelttjekke deres oplysninger for at undgå forvirring eller besvær. Hvis du har nogen bekymringer eller spørgsmål, er vores dedikerede personale her for at hjælpe. Tøv ikke med at kontakte os!