Vad händer om jag får ett defekt paket?

Om du har läst och inte hittat en lösning i vår kunskapsbas, vänligen skicka in en biljett.

Hallå där! Om du råkar få en defekt produkt behöver du inte oroa dig; vi hjälper dig! Skicka bara ett e-postmeddelande till vår kundtjänst på support@lingoget.com med så mycket information om problemet som möjligt. Vi ersätter den gärna med en helt ny om den omfattas av garantivillkoren. Förresten, om den produkt du köpte inte längre tillverkas, byter vi ut den mot en nyare modell som inte är mindre värd! Tänk bara på att du måste returnera den defekta varan så att vi kan kvalitetskontrollera den.